top of page
Heimo_nettisivut_anniinaheikinheimo_must

Anniina Heikinheimo

wix_millaisen ensivaikutelman.png
Ranta_mockup.jpg

Ilmeen päivittäminen

Visuaalisen ilmeen uudistaminen terapeuttipalveluita tarjoavalle

moniosaajalle. Nettisivu ja nimiö uudistettiin ja sen rinnalle luotiin saumaton kokonaisuus sopivalla värimaailmalla, typografialla ja kuvilla. Sivuille lisättiin pieniä itsetehtyjä kuvituskuvia  elävöittämään tekstiä.

Visuaalinen ilme on erittäin tärkeä osa yrityksesi brändiä. Kun saat ihmiset samaistumaan yritykseesi, saat myös heidät ostamaan tuotteitasi ja palvelujasi paremmin.

 Tämä kaikki tapahtuu hyvän tarinan, viestinnän ja strategian avulla. 

  

Teija-Liisa_Ranta_Nimiö valkoinen taust

Visuaalisen ilmeen uudistamisella haluttiin kirkastaa terapeutin brändiä kommunikoimalla hänen arvot paremmin näkyväksi asiakkaille. Uudistamisella edesautetaan uusien potentiaalisten asiakkaiden löytymistä sekä vahvistetaan päätöstä valita juuri tämä yritys kaikkien yritysten joukosta. Parhaimmillaan asiakkaat suosittelevat hyviä palveluita eteenpäin myös muille. 

Yhteystyösssä: Matilda Löytty

Henkilökuvat: Nina Orell

Esimerkki 2. 

Heimo_nettisivut_setti_tietokone.jpg

Uusi ilme

 Visuaalinen yritysilme uudelle yritykselle Catering yritykselle. Visuaalisen ilmeeseen kuuluivat nettisivut, logo ja typografia. 

Heimo_nettisivut_setti_logoUUSIN.jpg
Heimo_nettisivut_setti_mockup_mobile.jpg

Catering yritys halusi visuaalisen ilmeen, joka edistäisi yrityksen tarinaa ja päämäärää. Liikkeelle lähdettiin asiakkaan toiveista luoda 70-luvun elokuvien teemoista kumpuava, mutta samalla raikas ja yksinkertainen kokonaisuus. Yksisivuiset nettisivut toteutettiin wix alustalla. 

 

Yhteystyössä: Matilda Löytty

Valokuvat: Vesa Virtanen

Anchor 1

Ota yhteyttä!

Anniina Heikinheimo

+358 40 849 5520 

info@heilo.fi

bottom of page