top of page
  • Twitter
  • LinkedIn
Heimo_nettisivut_anniinaheikinheimo_must

ANNIINA HEIKINHEIMO.

Graafinen suunnittelu ja kuvitus

+358 40 849 5520

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Taittotyö esimerkkejä

Ranta_kansi_mockup.png

Freepik: Vectorium

Kirjojen suunnittelu

Kirjan ulkoasulla on merkitystä. Tyylikäs ja luettava kirja on tarkkaan mietitty kokonaisuus. Pyrin tekemään tiivistä yhteystyötä asiakkaan kanssa huomioiden hänen toivomukset ja näkemykset. Tavoitteena on aina laadukas tuote ja tyytyväinen asiakas. 

Screen Shot 2021-04-12 at 10.59.34.png

Runot ovat yksi sanataiteen muodoista ja tärkeä on kiinnittää huomiota, että runot ovat sekä helposti luettavissa että niille annetaan tilaa hengittää. 

Ohessa esimerkkinä elämänkerran taitosta, joka sisälsi typografian ja kansien lisäksi mm. runojen, päiväkirjamerkintöjen ja maalauksien taittamisen.

Yhteystyössä: Matilda Löytty 

Minkälaisen julkaisun sinä tarvitset? 

Haluatko julkaisusi luettavaksi vai tuotteiden ja palveluiden esittelyyn? Kenelle se on kohdennettu ja mitä sillä haluat viestittää? 

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää!

heimo_taitto_matka.png
Antti_mainos.png

Kauniita ja mieleenpainuvia visuaalisia ilmeitä

Oli kyseessä pieni työ, kertaluonteinen projekti, isompi kokonaisuus tai jopa säännöllisempi työ, autan sinua mielellään näissä graafisen suunnittelun tärkeimmissä töissä.

Mainokset ja sosiaalinen media

Esitteet, mainokset ja muut materiaalit.

Anchor 1

Taitto näyttää hyvältä!

Taitto on tekstin ja mahdollisten visuaalisten elementtien asettelua houkuttelevaan ja luettavaan muotoon. Yhteystyö asiakkaan kanssa on olennaisen tärkeätä, jotta asiakkaan toiveet otetaan huomioon parhaiten. Lopputuloksen voi olla muun muassa lehti, esite tai kirja, joka hyvällä ja laadukkaalla taitolla saa arvoisensa lopputuloksen. Teen kaikki taitot Adobe InDesign ohjelmalla, joka on laadukas taittojen ja sivujen suunnitteluohjelmisto sekä painetulle että digitaaliselle medialle.

Ota yhteyttä!

Anniina Heikinheimo

+358 40 849 5520 

info@heilo.fi

bottom of page