top of page
Heimo_nettisivut_anniinaheikinheimo_must

ANNIINA HEIKINHEIMO.

Graafinen suunnittelu ja kuvitus

+358 40 849 5520

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Esimerkki 1. 

Ranta_mockup.jpg

Ilmeen päivittäminen

Visuaalisen ilmeen uudistaminen terapeuttipalveluita tarjoavalle

moniosaajalle. Nettisivu ja nimiö uudistettiin ja sen rinnalle luotiin saumaton kokonaisuus sopivalla värimaailmalla, typografialla ja kuvilla. Sivuille lisättiin pieniä itsetehtyjä kuvituskuvia  elävöittämään tekstiä.

Teija-Liisa_Ranta_Nimiö valkoinen taust

Visuaalisen ilmeen uudistamisella haluttiin kirkastaa terapeutin brändiä kommunikoimalla hänen arvot paremmin näkyväksi asiakkaille. Uudistamisella edesautetaan uusien potentiaalisten asiakkaiden löytymistä sekä vahvistetaan päätöstä valita juuri tämä yritys kaikkien yritysten joukosta. Parhaimmillaan asiakkaat suosittelevat hyviä palveluita eteenpäin myös muille. 

Yhteystyösssä: Matilda Löytty

Henkilökuvat: Nina Orell

Esimerkki 2. 

Heimo_nettisivut_setti_tietokone.jpg

Uusi ilme

 Visuaalinen yritysilme uudelle yritykselle Catering yritykselle. Visuaalisen ilmeeseen kuuluivat nettisivut, logo ja typografia. 

Heimo_nettisivut_setti_logoUUSIN.jpg
Heimo_nettisivut_setti_mockup_mobile.jpg

Catering yritys halusi visuaalisen ilmeen, joka edistäisi yrityksen tarinaa ja päämäärää. Liikkeelle lähdettiin asiakkaan toiveista luoda 70-luvun elokuvien teemoista kumpuava, mutta samalla raikas ja yksinkertainen kokonaisuus. Yksisivuiset nettisivut toteutettiin wix alustalla. 

 

Yhteystyössä: Matilda Löytty

Valokuvat: Vesa Virtanen

Anchor 1

Millaisen ensivaikutelman haluat luoda?

Visuaalinen ilme on erittäin tärkeä osa yrityksesi brändiä. Tärkeä on myös, että saat ihmiset samaistumaan yritykseesi, jolloin saat heidät ostamaan tuotteitasi ja palvelujasi. Tämä kaikki tapahtuu hyvän tarinan, viestinnän ja strategian avulla. 

 

Alla kaksi esimerkkiä visuaalisen ilmeen toteutuksesta asiakkaalle.   

Ota yhteyttä!

Anniina Heikinheimo

+358 40 849 5520 

info@heilo.fi

bottom of page